Senang Hamil: Cara-cara Tingkatkan Kualiti Ovum Dalam Masa 3 Bulan Untuk Lebih Senang Hamil

Tuesday, March 28, 2017

Cara-cara Tingkatkan Kualiti Ovum Dalam Masa 3 Bulan Untuk Lebih Senang HamilKualiti telur boleh dipengaruhi oleh pelbagai aspek seperti pemakanan, pengoksigenan, peredaran darah yang betul, keseimbangan hormon, mood wanita dan pengaruh tekanan . Untuk mendapatkan telur yang sihat dalam tempoh 90 hari akan datang, anda boleh mencuba petua di bawah untuk mendapatkan telur yang sihat supaya anda berjaya hamil lebih cepat.


Minum air cukup dan bersenam
Untuk telur berkembang sihat, oksigen dan peredaran darah yang baik diperlukan. Anda perlu minum air yang cukup dan bersenam secara tetap. Aktiviti dan penghidratan yang baik akan merangsang peredaran darah dan meningkatkan kesihatan telur.

Urut abdomen & ovari
Senaman bukan satu-satunya perkara yang boleh anda lakukan untuk membantu ovari mendapatkan lebih banyak oksigen. Dengan mengurut abdomen dan ovari boleh membawa darah segar untuk organ-organ pembiakan anda, mengurangkan tekanan dan memudahkan ovulasi.

Diet sihat
Anda perlu memberi perhatian kepada apa yang anda makan. Jauhkan diri dari makanan yang tidak baik, contohnya gula, alkohol dan makanan segera

Bertenang & santai
Cuba jauhkan diri daripada tekanan dan berehat sebanyak yang mungkin. Tekanan boleh menghalang ovulasi atau menyebabkan ovulasi telur yang tidak sihat. Badan dan sistem pembiakan anda akan berehat dan berasa lebih sihat juga......................
Masih Gagal Hamil?

------------------------------------
Whatsapp Masalah Anda Insya Allah Kami Bantu ke 014 291 4693
------------------------------------

Kami berpengalaman lebih 6 tahun dalam menyelesaikan masalah :

- Masalah Sukar Hamil
- Masalah Haid
- Senggugut Kuat
- Rahim Xkuat
- Mudah Keguguran
- Ada Cyst, PCOS, Fibroid Dan Endometriosis
- Masalah Suami

Whatsapp "SV27" ke 014 291 4693 dan biarkan kami membantu anda


Realisasikan Impian Anda Mempunya Zuriat!!!

.