Senang Hamil: August 2014

Sunday, August 31, 2014

Air Ketuban Kurang

Antara komen di facebook

Wednesday, August 27, 2014

Berjaya Hamil Selepas 2 Botol Penggunaan Lumiglow Dengan Izin Allah


Alhamdulillah..selepas 2 botol penggunaan lumiglow..doakan kandungan saya sihat & selamat..in Shaa Allah..

.....................
Masih Gagal Hamil?

------------------------------------
Whatsapp Masalah Anda Insya Allah Kami Bantu ke 014 291 4693
------------------------------------

Kami berpengalaman lebih 3 tahun dalam menyelesaikan masalah :

- Kitar Haid Xtetap
- Senggugut Kuat
- Rahim Xkuat
- Mudah Keguguran
- Ada Cyst, PCOS, Fibroid Dan Endometriosis
- Masalah Suami
- Masalah Sukar Hamil

Whatsapp "SV27" ke 014 291 4693 dan biarkan kami membantu anda

Realisasikan Impian Anda Mempunya Zuriat!!!

.

Berjaya Hamil Selepas 2 Botol Penggunaan Lumiglow Dengan Izin Allah

Alhamdulillah..selepas 2 botol penggunaan lumiglow..doakan kandungan saya sihat & selamat..in Shaa Allah..

Tuesday, August 26, 2014

Berjaya Hamil

Friday, August 22, 2014

Period Tidak Teratur dan Berjaya Hamil


Salam puan safra..saya nak kongsi berita gembira..hrtu awal bln4 saya ada order lumiglow n trus pakai..syukur alhamdulillah skrg saya tengah pregnnt 3bln..saya pakai x sampai 1 botol..tq sb kenalkn produk lumiglow ni..
Saya pakai sb period x tetap..

Sori lmbt bgtau..saya tau saya pregnnt time bulan puasa hrtu..

Saya tunggu berita gembira ni selama 3 tahun..syukur alhamdulillah..
Saya cek sampai 4 kali sb x percaya n excited..hihi

.....................
Masih Gagal Hamil?

------------------------------------
Whatsapp Masalah Anda Insya Allah Kami Bantu ke 014 291 4693
------------------------------------

Kami berpengalaman lebih 3 tahun dalam menyelesaikan masalah :

- Kitar Haid Xtetap
- Senggugut Kuat
- Rahim Xkuat
- Mudah Keguguran
- Ada Cyst, PCOS, Fibroid Dan Endometriosis
- Masalah Suami
- Masalah Sukar Hamil

Whatsapp "SV27" ke 014 291 4693 dan biarkan kami membantu anda

Realisasikan Impian Anda Mempunya Zuriat!!!

.

Period Tidak Teratur dan Berjaya Hamil


"Salam puan safra..saya nak kongsi berita gembira..hrtu awal bln4 saya ada order lumiglow n trus pakai..syukur alhamdulillah skrg saya tengah pregnnt 3bln..saya pakai x sampai 1 botol..tq sb kenalkn produk lumiglow ni..

Saya pakai sb period x tetap..

Sori lmbt bgtau..saya tau saya pregnnt time bulan puasa hrtu..

Saya tunggu berita gembira ni selama 3 tahun..syukur alhamdulillah..
Saya cek sampai 4 kali sb x percaya n excited..hihi"

.....................
Masih Gagal Hamil?
------------------------------------
Whatsapp Masalah Anda Insya Allah Kami Bantu ke 014 291 4693
------------------------------------

Kami berpengalaman lebih 3 tahun dalam menyelesaikan masalah :

- Kitar Haid Xtetap
- Senggugut Kuat
- Rahim Xkuat
- Mudah Keguguran
- Ada Cyst, PCOS, Fibroid Dan Endometriosis
- Masalah Suami
- Masalah Sukar Hamil

Whatsapp "SV27" ke 014 291 4693 dan biarkan kami membantu anda

Realisasikan Impian Anda Mempunya Zuriat!!!

.

Thursday, August 21, 2014

Tiada Lagi Senggugut

Assalamualaikum..selamat pagi..

Sy mh order Lumiglow lg..nanti sy bank in sy send resit ya

Slps guna Lumiglow sakit sengugut sy ketika haid x sakit sdh..semoga botol ke 2 nanti sy akan berjaya hamil..

Wednesday, August 20, 2014

Puan Liyana Selamat Bersalin


Salam.. sy dh selamat melahir kan.. guna lumiglow 3 btol alhamdulillah rzeki sy mengandung dengan usha doa dan twakal..
.
.....................
Masih Gagal Hamil?

------------------------------------
Whatsapp Masalah Anda Insya Allah Kami Bantu ke 014 291 4693
------------------------------------

Kami berpengalaman lebih 3 tahun dalam menyelesaikan masalah :

- Kitar Haid Xtetap
- Senggugut Kuat
- Rahim Xkuat
- Mudah Keguguran
- Ada Cyst, PCOS, Fibroid Dan Endometriosis
- Masalah Suami
- Masalah Sukar Hamil

Whatsapp "SV27" ke 014 291 4693 dan biarkan kami membantu anda

Realisasikan Impian Anda Mempunya Zuriat!!!

.

Puan Liyana Selamat Bersalin

Salam.. sy dh selamat melahir kan.. guna lumiglow 3 btol alhamdulillah rzeki sy mengandung dengan usha doa dan twakal..

.

Tuesday, August 19, 2014

Keguguran 2 Kali Dan Berjaya Hamil



sumber : www.kate-hash.com

Slm..sorry lmbt bgtahu, sblm ni sy ada guna sebotol lumiglow, dlm beberapa bulan sy disahkn hamil, alhamdulillah skrg sy pregnant 5 bln..harap2 dipermudhkn segala proses kelahirannya nanti..

.....................
Masih Gagal Hamil?

------------------------------------
Whatsapp Masalah Anda Insya Allah Kami Bantu ke 014 291 4693
------------------------------------

Kami berpengalaman lebih 3 tahun dalam menyelesaikan masalah :

- Kitar Haid Xtetap
- Senggugut Kuat
- Rahim Xkuat
- Mudah Keguguran
- Ada Cyst, PCOS, Fibroid Dan Endometriosis
- Masalah Suami
- Masalah Sukar Hamil

Whatsapp "SV27" ke 014 291 4693 dan biarkan kami membantu anda

Realisasikan Impian Anda Mempunya Zuriat!!!

.

Berjaya Hamil


Slm..sorry lmbt bgtahu, sblm ni sy ada guna sebotol lumiglow, dlm beberapa bulan sy disahkn hamil, alhamdulillah skrg sy pregnant 5 bln..harap2 dipermudhkn segala proses kelahirannya nanti...

.....................
Masih Gagal Hamil?

------------------------------------
Whatsapp Masalah Anda Insya Allah Kami Bantu ke 014 291 4693
------------------------------------

Kami berpengalaman lebih 3 tahun dalam menyelesaikan masalah :

- Kitar Haid Xtetap
- Senggugut Kuat
- Rahim Xkuat
- Mudah Keguguran
- Ada Cyst, PCOS, Fibroid Dan Endometriosis
- Masalah Suami
- Masalah Sukar Hamil

Whatsapp "SV27" ke 014 291 4693 dan biarkan kami membantu anda

Realisasikan Impian Anda Mempunya Zuriat!!!

.

.

Berjaya Hamil Selepas 1 Tahun Setengah


Salam.. puan, setelah 1thn stgh berkahwin alhamdulillah.. sy da hamil 5 week skrg. sy baru guna krim lumiglow 1bot awal ramadan.. xsempat guna bot kedua. terima kasih..

.....................
Masih Gagal Hamil?

------------------------------------
Whatsapp Masalah Anda Insya Allah Kami Bantu ke 014 291 4693
------------------------------------

Kami berpengalaman lebih 3 tahun dalam menyelesaikan masalah :

- Kitar Haid Xtetap
- Senggugut Kuat
- Rahim Xkuat
- Mudah Keguguran
- Ada Cyst, PCOS, Fibroid Dan Endometriosis
- Masalah Suami
- Masalah Sukar Hamil

Whatsapp "SV27" ke 014 291 4693 dan biarkan kami membantu anda

Realisasikan Impian Anda Mempunya Zuriat!!!

.

Monday, August 18, 2014

Selamat Bersalin

Salam sis,sya dh slamat bersalin 1 ogos 2014 ,;) alhamdulillah,pggunaan lumiglow 1btol shj selepas keguguran thn lepas 

Bby lelaki ;)

.

Sunday, August 17, 2014

Masalah Lewat Haid Dan Sukar Hamil


Masalah ini sudah biasa kami jumpa dalam kebanyakan masalah sukar hamil. Sebenarnya ada yang tidak kisah jika haid mereka lewat datang terutama remaja atau pelajar sekolah dan universiti

Namun apabila mahu melangkah ke alam perkahwinan dan apabila sudah berusaha hamil, ia boleh mengganggu emosi wanita

Contohnya lewat haid dianggap hamil. Apabila melakukan urine test, ternyata negatif. Ia amat memeritkan terutama sekali bagi mereka yang sedang berusaha hamil selama beberapa bulan.

Tambahan lagi suami yang beria dan bersungguh untuk mendapat zuriat, sepastinya terasa kecewa apabila isteri masih gagal hamil.

Mempunyai kitaran haid yang normal dan teratur boleh membantu wanita supaya senang hamil dan juga boleh mengelakkan kehamilan bagi pasangan yang ingin menjarakkan umur anak. Ternyata mempunyai kitaran haid seperti ini adalah penting

Walau bagaimanapun, usah risau jika anda masih gagal hamil akibat masalah haid. Insya Allah ia boleh diperbetulkan dan memudahkan anda hamil

.....................
Masih Gagal Hamil?

------------------------------------
Whatsapp Masalah Anda Insya Allah Kami Bantu ke 014 291 4693
------------------------------------

Kami berpengalaman lebih 3 tahun dalam menyelesaikan masalah :

- Kitar Haid Xtetap
- Senggugut Kuat
- Rahim Xkuat
- Mudah Keguguran
- Ada Cyst, PCOS, Fibroid Dan Endometriosis
- Masalah Suami
- Masalah Sukar Hamil

Whatsapp "SV27" ke 014 291 4693 dan biarkan kami membantu anda

Realisasikan Impian Anda Mempunya Zuriat!!!

Friday, August 15, 2014

Bahaya Plastik Terhadap Kesuburan


Bahan bahan kimia tertentu yang ada di plastik boleh meniru hormon atau mengikat kepada tapak reseptor hormon, maka ia boleh mengganggu keseimbangan semulajadi hormone tubuh anda. Bahan kimia ini dikenali sebagai xenohormones.

Semua xenohormones boleh menjejaskan fungsi sistem endokrin. Mereka boleh mengubah bagaimana hormon semula jadi yang dihasilkan, dimetabolismekan dan disingkirkan daripada badan.

Bahan kimia yang paling berbahaya ditemui dalam plastik adalah Bisphenol-A dikenali sebagai BPA. Pada tahun 2008 FDA menyatakan bahawa BPA adalah selamat, tetapi beberapa bulan kemudian pada tahun yang sama mereka mansuhkan selepas kajian BPA dikaitkan dengan keguguran, gangguan hormon, risiko kemandulan, kanser dan juga diabetes.

** Jangan minum air dari botol plastik yang telah ditinggalkan di bawah cahaya matahari atau haba. Ini boleh menyebabkan xenohormones masuk ke dalam air. Pilih botol air boleh diguna semula yang BPA free, keluli tahan karat atau kaca.

** Jangan sekali-kali panaskan makanan dalam ketuhar gelombang mikro dengan bungkusan plastik. Haba boleh menyebabkan plastik membebaskan gas berbahaya masuk ke dalam makanan anda



.....................
Masih Gagal Hamil?

------------------------------------
Whatsapp Masalah Anda Insya Allah Kami Bantu ke 014 291 4693
------------------------------------

Kami berpengalaman hampir 5 tahun dalam menyelesaikan masalah :

- Masalah Sukar Hamil
- Masalah Haid
- Senggugut Kuat
- Rahim Xkuat
- Mudah Keguguran
- Ada Cyst, PCOS, Fibroid Dan Endometriosis
- Masalah Suami

Whatsapp "SV27" ke 014 291 4693 dan biarkan kami membantu anda


Realisasikan Impian Anda Mempunya Zuriat!!!
.

Thursday, August 14, 2014

Sukar Mendapat Zuriat

Jika anda susah mahu mendapatkan zuriat, pertama sekali kita perlulah POSITIF dalam pemikiran kita dan bersangka baik dengan tuhan.

Percayakan dengan rezeki tuhan,
kita berusaha, berdoa dan selebihnya
serahkan pada kuasa tuhan.

Perasaan sedih, kecewa dan rasa kekurangan pastinya menyelubungi diri melihat adik-adik, rakan-rakan sudah ada zuriat

Bersabar, ada hikmah di sebalik semua ini.

Kami di team SenangHamil2u.com mendoakan, semoga anda dimudahkan mendapat zuriat suatu hari nanti. Aamiin

Ya Allah kurniakanlah zuriat yang soleh dan solehah, zuriat yang terbaik

Aamiin...

...............
Masih gagal hamil?
Biar kami bantu anda

Antara masalah yang kami dapat bantu ialah :

1- Period tidak tetap
2- Senggugut kuat
3- Banyak kali keguguran
4- Cyst
5- Fibroid
6- Endometriosis
7- Pcos
8 - Masalah kesuburan suami

Dan dalam masa sama juga membantu untuk masalah kurang telur.

Cara pantas untuk kami bantu anda ialah

->> SMS kod SV27 ke 014-291 4693 <<-
->> SMS kod SV27 ke 014-291 4693 <<-
->> SMS kod SV27 ke 014-291 4693 <<-
.

Wednesday, August 13, 2014

Petua Pusingkan Bayi Songsang Dalam Kandungan



klik untuk lebih besar

Lebih petua pusingkan bayi songsang :
https://www.facebook.com/senanghamil/posts/699824393429731


Antara komen komen di facebook


Ainul Jannah : Klu xsilap sy 28w posisi kepala baby dh berpusing ke bwh. Menurut kata doktor d tmpt sy klu dh lbh pd tu baby dh susah nk berpusing sbb dh bsr & ruang pun dh mjd sempit.


Nurul Shuhaida : Samalah kita...saya pun dah 33 minggu,kepala baby masih diatas...ari2 pujuk baby minta dia turun

Zalie N Eila : Songsang ke kpala x turun? Sory x bca btl2 td.. klu songsang dh 33w ssh la. Ada petua orh tua2.. bila nk tido, pdmkn smua lampu. Ambil torchlight on n tekapkn kt bwh perut. Dlm perut gelap bby xtau mna nk pusing. Try la, mna tau. Just share petua org..

Maria Liza : Saya dulu doktor suh tunggu sampai 35weeks...if x pusing kena tahan wad sampai hari bersalin...saya pujuk baby tiap2 hari...masuk 32 weeks, baby pusing juge akhirnyer




.....................
Ada Rakan Yang Masih Gagal Hamil?

------------------------------------
Whatsapp Masalahnya Insya Allah Kami Bantu ke 014 291 4693
------------------------------------

Kami berpengalaman lebih 5 tahun dalam menyelesaikan masalah :

- Masalah Sukar Hamil
- Masalah Haid
- Senggugut Kuat
- Rahim Xkuat
- Mudah Keguguran
- Ada Cyst, PCOS, Fibroid Dan Endometriosis
- Masalah Suami

Whatsapp "SV27" ke 014 291 4693 dan biarkan kami membantu rakan anda


Realisasikan Impian Rakan Anda Mempunya Zuriat!!!


. 








Tuesday, August 12, 2014

Tiada Haid dan Tidak Hamil


Ia boleh mengecewakan jika anda cuba untuk hamil, tetapi tidak haid dan tidak hamil. Mempunyai kitaran haid yang sihat adalah satu langkah untuk meningkatkan kesuburan anda secara semulajadi dan dapat hamil.

Terdapat beberapa sebab kitaran haid anda mungkin tidak teratur seperti tekanan, kekurangan pemakanan, berat badan yang kurang atau berlebihan, kesan pil perancang, ketidakseimbangan hormon, perimenopause atau isu-isu lain.

Oleh kerana lapisan rahim yang lama tidak keluar, ia adalah sangat penting untuk membersihkan darah lama dan mewujudkan kitaran yang sihat

Satu kitaran haid yang telah berhenti bukanlah suatu penyakit, tetapi ia boleh menjadi tanda bahawa terdapat ketidakseimbangan dalam badan. Satu kitaran haid dikawal oleh mesej system yang kompleks dan tindakan yang dirancang oleh sistem endokrin.

Kelenjar kelenjar dalam sistem endoktrin bekerja bersama-sama untuk menghantar mesej melalui hormon


.....................
Masih Gagal Hamil?

------------------------------------
Whatsapp Masalah Anda Insya Allah Kami Bantu ke 014 291 4693
------------------------------------

Kami berpengalaman hampir 5 tahun dalam menyelesaikan masalah :

- Masalah Sukar Hamil
- Masalah Haid
- Senggugut Kuat
- Rahim Xkuat
- Mudah Keguguran
- Ada Cyst, PCOS, Fibroid Dan Endometriosis
- Masalah Suami

Whatsapp "SV27" ke 014 291 4693 dan biarkan kami membantu anda


Realisasikan Impian Anda Mempunya Zuriat!!!
.