Senang Hamil: Bulan Oktober Adalah Bulan Kesedaran Kehamilan Yang Gugur

Thursday, October 5, 2017

Bulan Oktober Adalah Bulan Kesedaran Kehamilan Yang GugurKeguguran adalah pengalaman yang disertai oleh emosi seperti ketakutan, kebimbangan, kesedihan, kemarahan, rasa bersalah, kesedihan dan juga kemurungan. Ia sering memberi kesan kepada lelaki dan wanita dengan cara yang sangat berbeza terutamanya jika keguguran adalah di peringkat awal kehamilan.


Apabila hamil, seorang isteri akan mula berfikir tentang embrio sebagai orang yang sebenar  dengan muka, jari tangan, jari kaki dan nama. Suami pula lebih cenderung untuk berfikir tentang bagaimana kehidupan mereka akan berubah.

50-75% daripada keguguran boleh terjadi akibat kehamilan kimia iaitu keguguran yang berlaku pada awal kehamilan sebelum seorang wanita menyedari dia sedang hamil.

Ketahui Kehamilan Kimia Di SINI

Kebanyakan keguguran adalah disebabkan oleh keabnormalan genetik pada janin. Malangnya, tiada apa yang boleh dilakukan untuk mengelakkan keguguran disebabkan oleh keabnormalan genetik.

Walau bagaimanapun, tidak semua keguguran adalah disebabkan oleh keabnormalan genetik. Jika anda pernah mengalami keguguran, bertanyalah doktor yang merawat anda sebab anda mengalami keguguran

Ketahui Tips Untuk Mengelakkan Keguguran Di SINI
.....................
Masih Gagal Hamil?

------------------------------------
Whatsapp Masalah Anda Insya Allah Kami Bantu ke 014 291 4693
------------------------------------

Kami berpengalaman lebih 6 tahun dalam menyelesaikan masalah :

- Masalah Sukar Hamil
- Masalah Haid
- Senggugut Kuat
- Rahim Xkuat
- Mudah Keguguran
- Ada Cyst, PCOS, Fibroid Dan Endometriosis
- Masalah Suami

Whatsapp "SV27" ke 014 291 4693 dan biarkan kami membantu anda


Realisasikan Impian Anda Mempunya Zuriat!!!

.