Senang Hamil: Cara Tingkatkan Kesuburan Anda - Bahagian 4

Tuesday, July 14, 2015

Cara Tingkatkan Kesuburan Anda - Bahagian 4“You are what you eat”. Adakah anda rasa membuat perubahan diet akan menjadi sukar? Tidak sebenarnya jika perubahan diet yang anda buat adalah dengan minum smoothie kesuburan setiap hari.

Minum smoothie kesuburan adalah salah satu langkah paling mudah dan paling lazat yang boleh diambil untuk menukar diet anda. Smoothie kesuburan adalah minuman dibuat daripada bahan-bahan semula jadi, biasanya buah-buahan segar untuk meningkatkan kesihatan, membantu penyembuhan, dan meningkatkan kesuburan


Makanan super untuk kesuburan yang boleh ditambah ke dalam smoothie:
  • Maca membantu untuk menyokong keseimbangan hormon. Maca mengandungi 31 mineral dan 60 fitonutrien yang berbeza. Akar ini adalah makanan berkhasiat untuk sistem endokrin, membantu kedua-dua kelenjar pituitari, adrenal dan tiroid (semua yang terlibat dalam keseimbangan hormon.) Maca mempunyai keupayaan untuk mempengaruhi hormon utama dalam kedua-dua wanita dan lelaki tanpa mengandungi hormon sendiri. Maca mempunyai rasa pedas dan boleh didapati dalam bentuk serbuk mudah ditambah untuk smoothie
  • Spirulina adalah Cyanobacteria yang biasanya dirujuk sebagai alga biru-hijau. Spirulina dianggap protein berkualiti tinggi, lebih tinggi daripada semua protein tumbuhan yang lain.
  • Royal Jelly dihasilkan oleh lebah untuk ratu mereka. Royal Jelly kaya dengan asid amino, lipid, gula, vitamin, asid lemak dan yang paling penting protein. Ia mengandungi zat besi dan kalsium yang mencukupi. Royal Jelly juga mengandungi asetilkolina yang diperlukan untuk menghantar mesej saraf dari satu sel ke sel. Pengambilan Royal Jelly yang berkualiti tinggi membantu keseimbangan hormon.
.....................
Masih Gagal Hamil?

------------------------------------
Whatsapp Masalah Anda Insya Allah Kami Bantu ke 014 291 4693
------------------------------------

Kami berpengalaman lebih 5 tahun dalam menyelesaikan masalah :

- Masalah Sukar Hamil
- Masalah Haid
- Senggugut Kuat
- Rahim Xkuat
- Mudah Keguguran
- Ada Cyst, PCOS, Fibroid Dan Endometriosis
- Masalah Suami

Whatsapp "SV27" ke 014 291 4693 dan biarkan kami membantu anda


Realisasikan Impian Anda Mempunya Zuriat!!!
.